logo loeks en bartje afdelingslogo groningen
sitemap
home knopWerkgroep Linux

Structuur van de activiteiten van de Linuxwerkgroep

Het lijkt me nuttig om weer iets meer structuur aan te brengen in de actviteiten van de Linux werkgroep. De structuur die ik nu ga benoemen die was er feitelijk al, maar werd niet door iedereen als zodanig herkend. En dat leidt tot teleurstellingen.

de 4e woensdag van de maand in Assen: avond voor de mensen die al wat langer met Linux bezig zijn en een of ander punt uitgediept willen hebben, zoals bijvoorbeeld het netwerk filesystemen of de Linux manual pagina's.

de 3e dinsdag van de maand in Groningen: avond voor gevorderden. Deze avond is een puzzelavond, waar gevorderden elkaar verder helpen met hun probleem. De problemen die hier besproken worden, moeten ook voor de guru's uitdagend zijn.

de 2e maandag van de maand in Groningen: deze avond is een onderdeel van de maandelijkse bijeenkomst van de werkgroep Groningen. Hier kan iedereen binnenlopen, wat tot gevolg heeft dat er vooral veel aandacht zal zijn voor beginners en zij die het willen worden.

Iedereen mag uiteraard op elke avond komen. Wees er echter op bedacht dat het te makkelijk of juist te moeilijk kan zijn.

6 december 2006
Johan Swenker
coordinator Linux werkgroep

Voor informatie over de Linux werkgroep en de verzendlijst van de werkgroep kun je de coordinator, Johan Swenker, aanspreken. Zijn e-mail adres is J.B.Swenker apestaartje HCCNet punt NL.

 

Voor een verslag van de Ubuntu avond van 22 november 2007 klikt u hier!

Voor de Workshop Knoppix installeren, klik hier